Через бойові дії в Україні зупинено 38 газорозподільних станцій – ОГТСУ

Через бойові дії в Україні зупинено 38 газорозподільних станцій – ОГТСУ

Укрінформ
Через активні бойові дії за останню добу в Україні збільшилась кількість зупинених газорозподільних станцій – з 37 до 38.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ТОВ "Оператор ГТС України". 

«Через активні бойові дії за останню добу збільшилась кількість зупинених газорозподільних станцій – з 37 до 38. Відповідно поки не відновлено газопостачання для споживачів у Донецькій, Луганській, Київській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Харківській областях», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, зокрема, вночі з 15 на 16 березня місто Лисичанськ втратило газопостачання – нічний обстріл пошкодив газорозподільні мережі перед головним газорозподільним пунктом міста. Прийнято рішення про перекриття газової мережі.

Також через ворожі обстріли на Київщині пошкоджено газопровід-відвід до ГРС «Залісся». Для проведення ремонту на газогоні, тимчасово відключені ГРС «Залісся», ГРС «Семиполки», ГРС «Калита» та «Велика Димерка», через які надходить газ до однойменних населених пунктів.

Як повідомлялось, попри роботу в надзвичайних умовах Оператор ГТС України продовжує забезпечувати транспортування газу українським споживачам та компаніям: за минулу добу 15 березня магістральними газогонами спрямовано 101,6 млн кубометрів газу для потреб України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-