НБУ скасував тарифи на послуги в системі BankID на період воєнного стану

НБУ скасував тарифи на послуги в системі BankID на період воєнного стану

Укрінформ
Національний банк України на період дії воєнного стану скасував тарифи на послуги в системі BankID. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НБУ.

"НБУ не стягуватиме з абонентів системи плату за підключення, супроводження та оброблення трансакцій. Скасування цих тарифів здійснено з метою забезпечення безперебійного доступу громадян до дистанційних сервісів у фінансовому секторі та стимулювання функціонування Системи BankID НБУ в умовах воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таке рішення дозволить зменшити витрати абонентів у період воєнного часу та спростить процес розрахунків. Про відновлення тарифів для абонентів за послуги, що надаються у Системі BankID НБУ, буде повідомлено додатково.

Водночас міжабонентські тарифи, що оплачуються комерційними абонентами-надавачами послуг на користь банків-ідентифікаторів за кожну успішну електронну ідентифікацію, продовжують діяти без змін.

Як повідомлялося, Національний банк на період дії воєнного стану спростив окремі вимоги до перевірки джерел походження готівкових коштів у разі проведення банками фінансових операцій для придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-