Кредобанк виділив понад 2 мільйони гривень на допомогу в Україні

Кредобанк виділив понад 2 мільйони гривень на допомогу в Україні

Укрінформ
АТ "Кредобанк" виділило понад 2 мільйони гривень на оборонні та гуманітарні потреби України. 

Про це інформує пресслужба Кредобанку, передає Укрінформ.

«З перших днів військової агресії Росії проти України Кредобанк забезпечив безперебійну роботу та здійснення всіх платежів, а також активно допомагає обороні України та в евакуації громадян із зон бойових дій. Загальна сума витрат банку на ці потреби перевищила 2 мільйони гривень», – зазначається у повідомленні.

Зокрема, банк надав 1 млн грн для оборонних потреб міста Львова та 150 тис. грн гривень для організації харчування евакуйованих у передмістя соціально незахищених мешканців Харкова.

Також долучився до забезпечення евакуації до Польщі самотніх матерів з дітьми з Фастова Київської області, передав два броньованих автомобілі та генератори для потреб ЗСУ та по два легкових автомобілі - для тероборони Києва та Львова.

Крім цього, за перший тиждень березня 2022 року Кредобанк у співпраці зі своїм акціонером – PKO Bank Polski забезпечили евакуацію з зон активних бойових дій до Польщі понад 450 працівників банку та їх найближчих родичів. Їх забезпечено житлом, харчуванням, одягом та засобами гігієни, надано медичну допомогу.

«З 24 лютого 2022 року Кредобанк облаштував пункт, де приймає наших працівників з інших міст. Ми продовжуємо евакуацію працівників Кредобанку та їхніх родичів до Польщі. Маємо сильну підтримку нашого акціонера PKO Bank Polski у всіх аспектах діяльності банку», – додали в банку. 

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-