Кулеба закликав глобальний бізнес припинити співпрацю з росією

Кулеба закликав глобальний бізнес припинити співпрацю з росією

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся до світової бізнес-спільноти із закликом припинити співпрацю з росією та надати всю можливу підтримку Україні.

Як передає Укрінформ, відповідне звернення глава української дипломатії оприлюднив у Твіттері.

“Україна просить етично та соціально відповідальний глобальний бізнес припинити чи призупинити операції з Росією чи в Росії, у такий спосіб відмовляючись фінансувати її насильство, вбивства та злочини проти людяності", - зазначив Кулеба.

Він також від імені українського уряду попросив підтримати Україну та її народ фінансово, гуманітарно чи в інший спосіб, який компанії вважатимуть прийнятним.

Раніше в авторській статті для Washington Post Кулеба закликав світ зробити більше задля допомоги Україні у відсічі російській агресії. Зокрема, запровадити жорсткіші санкції проти росії, аби позбавити її ресурсів для подальшого вторгнення; налагодити безперервний потік необхідної зброї; збільшити фінансову підтримку для допомоги нашим цивільним людям і відбудови України.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-