Через ворожі обстріли відключені 13 газорозподільних станцій

Через ворожі обстріли відключені 13 газорозподільних станцій

Укрінформ
На 4 березня внаслідок ворожих обстрілів відключено 13 газорозподільних станцій (ГРС), сотні тисяч споживачів знаходяться без газопостачання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) у Телеграмі.

"Станом на 4.03 через обстріли з боку російської армії залишаються відключеними 13 газорозподільних станцій Оператора ГТС України. Без газопостачання знаходяться десятки міст та селищ України з сотнями тисяч споживачів", - йдеться у повідомленні.

Мова йде про Ірпінь, Бородянку, Гостомель, Стоянку, Вознесенськ, частину Чернігова, Ізюм, Бражківку, Сиротино, Краснопопівку, Донське, Новотроїцьке, Пристань, Олешки та багато інших населених пунктів на лінії вогню. Критична ситуація у м. Щасті. Крім того, на межі зупинки газопостачання до м. Торецька (ГРС Дзержинськ), вже зупинені у зв'язку з обстрілами газорозподільної інфраструктури котельня та хлібозавод.

Сьогодні (4.03) вночі через потрапляння снаряду було пошкоджено побутову нитку газогону біля м. Сєверодонецька, в місті також припинено газопостачання.

Загалом, атаки на критичну інфраструктуру України продовжуються. Окупаційні війська створюють гуманітарну катастрофу в містах України.

Повідомляється, що співробітники ОГТСУ продовжують героїчно нести свою трудову вахту, та за першої нагоди відновлюють подачу газу там, де це можливо. Транспортування газу магістральними газогонами відбувається відносно стабільно з урахуванням ситуації.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-