Українців закликають підписати петицію про відключення Росії від PayPal

Українців закликають підписати петицію про відключення Росії від PayPal

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики закликає українців підписати петицію за відключення Росії від PayPal.

Як передає Укрінформ, таке звернення МКІП оприлюднило у Телеграмі.

«Поки Україна захищає своїх людей та міста, Росія продовжує вчиняти злочини проти нашої держави. У цей час один з популярних платіжних сервісів PayPal й досі доступний для агресора. І, відповідно, допомагає фінансуванню кривавої війни РФ проти України. Давайте змінимо це!» - закликають у міністерстві.

Там зазначають, що для цього треба перейти за посиланням: https://www.change.org/.../joe-biden-open-paypal-for... Потім натиснути кнопку «Підписати петицію»; заповнити анкету та натиснути "Підписати петицію". Після цього на вказаний емейл надійде лист, де необхідно підтвердити про підписання петиції.

"Як бонус, поділіться у своїх соціальних мережах посиланням на підписання петиції.

«Сучасні технології — це потужна відповідь на танки, гради та ракети. Закликаємо компанію PayPal заблокувати свої сервіси в Росії», - додали у МКІП.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство економіки звернулося до провідних міжнародних компаній ІТ-сфери із закликом заморозити всі операції та договори з Росією й припинити надання будь-яких послуг країні-агресору. Така підтримка необхідна Україні, щоб зупинити інформаційно-технологічні атаки з боку Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-