Більшість підприємств із виробництва продуктів харчування працюють у штатному режимі — Мінагро

Більшість підприємств із виробництва продуктів харчування працюють у штатному режимі — Мінагро

Укрінформ
Мінагрополітики провело координаційні наради з виробниками борошна, хліба, торговельними мережами. Більшість підприємств із виробництва продуктів харчування працюють у штатному режимі.

Про це повідомляє у Фейсбуці міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, передає кореспондент Укрінформу.

«Серед фейків, які поширюють мережею задля посилення паніки, – дефіцит продовольства у магазинах та складах. Були тимчасові збої. Але Мінагрополітики провело координаційні наради з виробниками борошна, хліба, торговельними мережами. Ми всіх між собою скомунікували та проговорили всі деталі щодо безперебійних поставок продовольства в міста, села й селища України», — підкреслює Лещенко. 

З огляду на масові переїзди людей розподіл попиту на базові продукти за регіонами суттєво змінився. Тому, за словами міністра, поставки концентруються в регіони найбільшого попиту.

Лещенко підкреслив, що більшість підприємств із виробництва продуктів харчування працюють у штатному режимі. Всі вони підтвердили свою готовність забезпечувати українців продовольством в усіх необхідних обсягах. 

Жодних ризиків для населення не існує, підкреслив міністр. 

Як повідомлялося, після російського нападу, в магазинах, аптеках, на АЗС, біля банкоматів по всій країні вишикувалися черги. Зокрема, люди активно запасаються продуктами. 

В Україні третю добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-