Шмигаль створює оперативний економічний штаб

Шмигаль створює оперативний економічний штаб

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль створює оперативно економічний штаб, який займатиметься окремими питаннями, які виникають в економічній сфері.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз якраз створюється Прем'єром оперативно економічний штаб, який займатиметься окремими питаннями, які виникають в економічній сфері», - сказав Подоляк.

За його словами, у магазинах та на складах продукти є. Їх має вистачити на 15-20 днів. "Безумовно, якщо буде спекулятивний попит, такий як на автозаправках, то трохи менше за кількістю днів у нас буде продуктів харчування. Але я думаю, що все це буде вирішуватися в такому оперативному режимі", - сказав Подоляк.

Читайте також: Банківська система працює у звичайному режимі, є обмеження на зняття готівки

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-