У Нафтогазі заявляють, що на об’єктах інфраструктури ситуація під контролем

У Нафтогазі заявляють, що на об’єктах інфраструктури ситуація під контролем

Укрінформ
Наразі Група "Нафтогаз" не фіксує системних обстрілів об'єктів нафтогазової інфраструктури, ситуація оцінюється як контрольована.

Про це журналістам повідомили у пресслужбі НАК "Нафтогаз України", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на більшості об’єктів у штатному режимі. За поточну добу пошкоджень об’єктів внаслідок обстрілів не зафіксовано. Разом з тим, на даний момент прийняте рішення про зупинку роботи тих об’єктів, які розташовані в Луганській області поблизу лінії розмежування", - зазначили у компанії.

Мова йде про УКПГ Лобачівська, Борівське, Капітанівське, Муратівське, Вільхівське 1-2, неподалік від яких ведуться військові дії. Проводиться евакуація співробітників з об’єктів у зоні найвищого ризику.

Всі об’єкти АТ “Укртранснафти” та АТ “Укртрансгаз” працюють в штатному режимі. Диспетчери ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" виконують свої функції з прийому-передачі природного газу контрагентам віддалено. Порушень у роботі немає.

ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працює в штатному режимі, працівники перейшли у режим віддаленої роботи. Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Львівська область), які знаходяться в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”, працюють в штатному режимі.

Читайте також: Нафтогаз схвалює відкликання Німеччиною висновку про безпеку «Північного потоку-2»

У пресслужбі повідомили, що голова правління НАК ”Нафтогаз України” Юрій Вітренко, а також всі керівники національної компанії працюють в Києві. Надалі прес-служба НАК “Нафтогаз України” систематично повідомлятиме про стан газової інфраструктури на офіційних сторінках компанії у соціальних мережах (Facebook, Telegram, Twitter).

Як повідомлялося, на всіх об’єктах енергетики посилена охорона, проводиться моніторинг стабільності роботи підприємств та мереж енергетичної сфери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-