Обрали нового голову НКРЕКП

Обрали нового голову НКРЕКП

Укрінформ
Члени Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), обрали новим головою регулятора Костянтина Ущаповського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НКРЕКП.

"22 лютого 2022 року члени Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, під час закритого засідання шляхом таємного голосування обрали головою регулятора Костянтина Валерійовича Ущаповського", - йдеться у повідомленні.

Ущаповський був призначений членом НКРЕКП 29 грудня 2021 року. Має досвід роботи в електроенергетичній галузі більше 25 років. У 1996 році закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Теплові електричні станції», кваліфікація – інженер-теплоенергетик. У 2000 році - Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Фінанси», кваліфікація – економіст.

Як повідомлялося, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), Валерій Тарасюк написав заяву про відставку з посади очільника Комісії.

Читайте також: Голова НКРЕКП заявив про відставку

До складу НКРЕКП входять сім членів, у тому числі голова. Призначення на посаду члена регулятора відбувається за результатами відкритого конкурсного відбору на зайняття цієї посади. Організацію та проведення конкурсного відбору здійснює конкурсна комісія, що утворюється і діє відповідно до Закону України про НКРЕКП. Голова регулятора обирається членами НКРЕКП шляхом таємного голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-