Наглядова рада затвердила директора Фонду енергоефективності

Наглядова рада затвердила директора Фонду енергоефективності

Укрінформ
Наглядова рада ДУ "Фонд енергоефективності" затвердила Єгора Фаренюка на посаді директора установи. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Фонд енергоефективності.

"Наглядова рада Фонду енергоефективності затвердила Єгора Фаренюка на посаді директора установи з 22 лютого 2022 року. Відповідне рішення прийняли члени Наглядової ради на своєму засіданні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Фаренюк затверджений на посаді на три роки - до 21 лютого 2025 року. З вересня 2021 року він був виконуючим обов'язки керівника Фонду енергоефективності, з квітня 2019 року почав працювати на посаді технічного директора установи.

Фаренюк закінчив теплоенергетичний факультет НТУУ “КПІ” в 1998 році, має понад 20-річний досвід роботи в технічній сфері, в тому числі на керівних посадах у бізнесі. Є одним з провідних фахівців у сфері енергоефективності в будівництві, кандидат технічних наук.

Як повідомлялося, державна установа "Фонд енергоефективності" станом на кінець січня 2022 року отримала понад 900 заявок від ОСББ на участь у програмі "Енергодім". Упродовж 2022 року очікується проведення термомодернізації щонайменше 500 багатоквартирних будинків за програмою ДУ "Фонд енергоефективності".

Читайте також: Фонд енергоефективності отримав понад 900 заявок від ОСББ

Прийом заявок від ОСББ на участь у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків “Енергодім” від Фонду енергоефективності розпочався 3 вересня 2019 року. Програма передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакета «Легкий» та 50% - для пакета «Комплексний».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-