Фонд енергоефективності отримав понад 900 заявок від ОСББ

Фонд енергоефективності отримав понад 900 заявок від ОСББ

Укрінформ
Державна установа "Фонд енергоефективності" станом на кінець січня 2022 року отримала понад 900 заявок від об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на участь у програмі "Енергодім".

Про це сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на кінець січня Фонд енергоефективності отримав понад 900 заявок від ОСББ на участь у програмі "Енергодім". Загальна вартість проєктів перевищує 7,3 млрд грн, грантів - 4,5 млрд грн", - сказав Шмигаль.

За його словами, учасниками програми стало понад 80 тис. сімей, а 200 будинків уже модернізовані повністю або частково.

Шмигаль також нагадав, що цього року стартує масштабна програма термомодернізації будинків.

Читайте також: Президент анонсував масштабний проєкт термомодернізації багатоквартирних будинків

Як повідомлялося, впродовж 2022 року очікується проведення термомодернізації щонайменше 500 багатоквартирних будинків за програмою ДУ "Фонд енергоефективності" та 5 тис. будинків - за рахунок коштів бюджету та кредитів.

Прийом заявок від ОСББ на участь у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків “Енергодім” від Фонду енергоефективності розпочався 3 вересня 2019 року. Програма передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакета «Легкий» та 50% - для пакета «Комплексний».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-