Комітет Ради першочергово розгляне законопроєкт про збільшення фінансування армії

Комітет Ради першочергово розгляне законопроєкт про збільшення фінансування армії

Укрінформ
Парламентський комітет з питань бюджету невідкладно розгляне комплексний законопроєкт №7012 щодо підвищення ефективності фінансування армії.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це повідомив у Фейсбуці голова комітету Юрій Арістов.

“Цей законопроєкт розроблений разом з Міноборони. В ньому враховано усі потреби оборонної галузі, що постають перед нею зараз, і пріоритети, які визначив Президент”, - повідомив народний обранець. Також, за його словами, комітет розгляне усі зареєстровані на цей час альтернативні законопроєкти, які стосуються поліпшення фінансування Збройних Сил (їх чотири, два з них зареєстровані в понеділок - ред.)", - зазначив голова комітету.

Арістов запевнив, що в умовах посилення загроз з боку РФ бюджетний комітет парламенту готовий працювати в режимі 24/7.

“Ми чудово розуміємо, що Україна — наша земля і відповідальність лежить, в першу чергу, на нас”, - наголосив голова парламентського комітету.

Читайте також: Фінансування армії є безпрецедентно високим – Шмигаль

Законопроєкт №7012 передбачає збільшення доходів Державного бюджету України на 2022 рік на понад 9 млрд гривень. Додаткові кошти пропонується спрямувати Міністерству оборони на фінансування бюджетної програми “Розвиток, закупівля, модернізація та ремонт озброєння, військової техніки, засобів та обладнання”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-