SkyUp здійснює польоти над Україною без змін та відновлює продаж квитків на всі рейси

SkyUp здійснює польоти над Україною без змін та відновлює продаж квитків на всі рейси

Укрінформ
Авіакомпанія SkyUp продовжує здійснювати польоти над Україною без змін та відновлює продаж квитків на всі рейси.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє SkyUp.

“Завдяки спільним діям авіакомпанії та уряду SkyUp залишається в українському небі у повному обсязі. Авіаперевізник працює у штатному режимі”, - ідеться у повідомленні.

“Ми раді повідомити пасажирам, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі", - заявив генеральний директор SkyUp Airlines Дмитро Сєроухов.

За його словами, "перемовини зі страховиками були складними, й наші закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації. Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури ми зуміли досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними".

“Це чудовий приклад ефективної співпраці бізнесу й держави, але головне — гарантія всім пасажирам, що вони можуть спокійно планувати подорож”, - зазначив Сєроухов.

Він додав, що раніше ескалація інформаційної ситуації навколо України призвела до того, що ряд страхових компаній повідомили про припинення страхування літаків для польотів над Україною. Це створювало ризик обмеження польотів у повітряному просторі України.

Гендиректор SkyUp подякував “пасажирам за розуміння обставин та спокійне, відповідальне ставлення до ситуації”.

“Тримаємо руку на пульсі та будемо комунікувати будь-які зміни, якщо вони матимуть місце. У ці непрості часи ми робимо все, щоб забезпечити стабільний та комфортний сервіс для клієнтів”, - наголосив Сєроухов.

За його словами, SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси. Вони вже доступні на сайті компанії.

Як повідомляв Укрінформ, українська авіакомпанія SkyUp призупинила продаж квитків на польоти з 14 по 16 лютого, тому що лізингодавці вимагають повернути літаки на територію Євросоюзу.

Читайте також: Аеропорт «Бориспіль» продовжує працювати у штатному режимі

Низка міжнародних страхових компаній, які займаються страхуванням авіаперевезень, з 14 лютого припиняють страхувати літаки для польотів над Україною через високі ризики бойових дій.

Читайте також: Польоти над Україною: виділені урядом кошти покривають страховку мінімум 23 літаків

У Мінінфраструктури відбулася робоча нарада за участю керівництва Офісу Президента, Державної авіаційної служби України, Украероруху, аеропорту "Бориспіль" та українських авіакомпаній щодо ситуації на ринку авіаперевезень. За результатами наради було напрацьовано низку рішень для запобігання подальшому загостренню ситуації.

Кабінет Міністрів 13 лютого ухвалив рішення про виділення Мінінфраструктури коштів з резервного фонду державного бюджету для гарантування безпеки польотів повітряних суден у повітряному просторі країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-