Латвійська AirBaltic продовжує виконувати рейси в Україну і вводить пільги на квитки

Латвійська AirBaltic продовжує виконувати рейси в Україну і вводить пільги на квитки

Ексклюзив
Укрінформ
Латвійська авіакопанія Air Baltic Corporation (AirBaltic) продовжує виконувати всі заплановані рейси в українські аеропорти, а також запроваджує деякі пільги на період до 31 березня для квитків тарифу Green.

Про це йдеться у відповіді офісу Air Baltic на запит кореспондента Укрінформу.

«Повідомляємо вам, що рейси AirBaltic наразі виконуються за розкладом», - сказали в авіакопанії.

Також там уточнили, що на період до 31 березня для пасажирів, які подорожують до/з України (Київ, Одеса), запроваджуються деякі пільги. Протягом цього терміну дії квитка зміна дати для квитків за тарифом Green (різні варіанти економічного тарифу) - як виняток – здійснюватиметься без штрафу, 50 євро в один бік. Проте, за необхідності, буде враховуватися й застосовуватись (доплачуватись) різниця в тарифах.

Читайте також: Польська LOT виконуватиме рекомендації органів цивільної авіації щодо польотів над Україною

Air Baltic також пропонує варіант повного повернення коштів за бронювання на період подорожей до 31 березня (включно з додатковими послугами) - у вигляді подарункової картки airBaltic, яка буде дійсна протягом 1 року з дати видачі.

Подарункова картка airBaltic - може використовуватись як форма оплати за бронювання рейсів на airBaltic.com, а також сплати додаткових послуг через кол-центр airBaltic.

Офіс латвійської авіакомпанії наголошує, що готовий відповідати на всі додаткові запитання клієнтів.

Тим часом, на порталі національного телерадіомовлення LSM airBaltic заявила, що постійно оцінює поточну ситуацію і дотримується рекомендацій влади. Компанія заявила, що за потреби готова скоригувати розклад рейсів. 

Читайте також: Lufthansa продовжує здійснювати рейси в Україну

При цьому латвійська airBaltic повідомила у своєму Твіттері, що для того, «щоб задовольнити значний попит пасажирів на рейси з Києва до Риги, airBaltic запланувала два додаткові рейси на 15 та 16 лютого 2022 року». Квитки вже можна придбати на сайті авіакомпанії. 

Раніше, в неділю, МЗС Латвії закликало громадян країни покинути Україну.

Як повідомлялося, у неділю виконувач обов'язків голови Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) Андрій Ярмак заявив, що передумов для закриття неба над Україною немає, український авіапростір безпечний для польотів.

Міністерство інфраструктури України раніше заявило, що небо над Україною залишається відкритим, держава працює над запобіганням ризикам для авіаперевізників. У міністерстві наголосили, що інформація про закриття повітряного простору України не відповідає дійсності. Закриття авіапростору – це суверенне право України, відповідне рішення не приймалося.

Латвійська авіакомпанія Air Baltic Corporation AS, заснована у 1995 році, здійснює регулярні авіарейси до Києва та Одеси. Міжнародний аеропорт Рига (RIX) вважається найбільшим авіахабом країн Балтії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-