Укрзалізниця шукає партнера для проєктування зупиночних пунктів Kyiv City Eхpress

Укрзалізниця шукає партнера для проєктування зупиночних пунктів Kyiv City Eхpress

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" має намір побудувати близько 60 залізничних платформ для 30 станцій та зупиночних пунктів у Києві та області, які стануть частиною проєкту Kyiv City Eхpress.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі УЗ.

Зазначається, що наразі УЗ вже оголосила тендер на пошук партнера для розробки проєктно-кошторисної документації пасажирських платформ проєкту Kyiv City Eхpress. За роботи компанія голова заплатити 64 мільйони гривень.

За його умовами компанія-переможець до кінця року має спроєктувати близько 60 залізничних платформ для 30 станцій та зупиночних пунктів у області та безпосередньо в столиці. Мова йде, зокрема, про Київ-Північна (платформи № 1, 2, 3), Протасів Яр, Київ-Деміївський, Видубичі, Лівий Берег, Дарниця, Русанівка, Лівобережна, Київ-Дніпровський.

Серед об’єктів, для яких має бути розроблена документація, Троєщина-2, Троєщина, Почайна, Зеніт, Вишгородська, Сирець, Рубежівський, Борщагівка, Київ-Волинський, Караваєві Дачі, дільниця Святошин-Клавдієве – Святошин, Новобіличі, Біличі, Ірпінь, Лісова Буча, Буча, Склозаводська, Ворзель, Кічеєве, Немішаєве, Клавдієве.

У команії уточнили, що під час розробки документації мають бути враховані потреби й маломобільного населення. Зокрема, встановлено пандуси, пішохідні переходи через колії та тактильну навігацію. Повинні бути і турнікетні системи, інформаційні табло, камери відеоспостереження, засоби екстреного виклику допомоги та енергоефективне освітлення.

Читайте також: Укрзалізниця та Alstom фіналізували домовленості щодо закупівлі 130 електровозів

Усі платформи мають бути обладнані навісами, альтернативними джерелами енергопостачання та підігрівом частини платформ — шириною 1 метр від краю. Крім того, на всіх платформах мають бути урни для роздільного сміття та велопаркувальні майданчики. Перевага має надаватися матеріалам та конструкціям вітчизняного виробництва.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 17 лютого 2022 року. Аукціон відбудеться 18 лютого 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-