Вихід PayPal на український ринок залежить від рішення самої компанії – НБУ

Вихід PayPal на український ринок залежить від рішення самої компанії – НБУ

Укрінформ
Національний банк не бачить перепон для виходу в Україну платіжної системи PayPal та вважає, що це залежить насамперед від рішення самої компанії. 

 Як передає Укрінформ, про це заявив директор департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Андрій Поддєрьогін в інтерв’ю виданню «Український капітал».

"Питання з виходом платіжної системи PayPal на український ринок залежить насамперед від рішення самої компанії. Ми зі свого боку не бачимо перепон для їх виходу в Україну",- сказав Поддєрьогін.

Читайте також: Австрія не виключає ізоляції Росії від платіжної системи SWIFT у разі вторгнення в Україну

Він зазначив, що бізнес-стратегія PayPal щодо виходу на ринок враховує кілька факторів для прийняття рішення, одним з яких є умови авторизації на цьому ринку.

"Ми спільно з Міністерством цифрової трансформації знаходимося у контакті з компанією PayPal. Ми пояснювали наші особливості регулювання, що необхідно для їх авторизації на українському ринку. Проте досі до НБУ ще не надійшло документів про намір PayPal працювати в Україні",- зазначив директор департаменту НБУ.

Як відомо, PayPal – міжнародна електронна платіжна система, яка надає послуги в транскордонному режимі будь-якій людині, в якої є банківська карта. Компанія пропонує послуги з оплати та грошових переказів через Інтернет та через смартфон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-