Заявки на газ за пільговими цінами у березні прийматимуть по 5 лютого

Заявки на газ за пільговими цінами у березні прийматимуть по 5 лютого

Укрінформ
Прийом заявок від виробників соціально значущих продуктів на придбання у березні природного газу власного видобутку за пільговими цінами триватиме з 1 по 5 лютого.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Зазначається, що подати заявки можуть ті виробники, які включені до переліку суб'єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість.

Міністерство створило дашборд із даними всіх виробників, які були допущені до торгів із продажу газу власного видобутку для соціальних підприємств. Дашборд постійно оновлюється.

Затвердження списку виробників, які подали заявки, триватиме до 10 лютого. Після цього виробники мають ознайомитися з переліком компаній, допущених до торгів, та повідомити постачальника газу про свою участь у них. Торги відбудуться до 22 лютого.

Читайте також: Газ за пільговими цінами закупляють близько 260 виробників соціальних продуктів - Шмигаль

Як повідомлялося, уряд 12 січня 2022 року затвердив порядок біржових торгів газом для потреб виробників продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість. Виробники продтоварів закупили 14,2 млн кубометрів газу на січень та лютий 2022 року.

Кабінет Міністрів до 30 квітня 2022 року обмежив вартість природного газу для виробників борошна, хліба, молока, курятини, соняшникової олії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-