Відставка голови ФДМУ зірвалася через технічний збій у Раді - Сенниченко подав нову заяву

Відставка голови ФДМУ зірвалася через технічний збій у Раді - Сенниченко подав нову заяву

Укрінформ
В Апараті Верховної Ради зареєстрована нова заява про звільнення Дмитра Сенниченка з посади голови Фонду державного майна України.

Про це в Телеграмі повідомив представник Кабінету Міністрів у ВР Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"У Апараті ВРУ зареєстрована заява про звільнення за власним бажанням Сенниченка Д.В. з посади голови Фонду державного майна України", – написав він.

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко написав повторну заяву на звільнення за власним бажанням.

«У моєму першому інтерв’ю я написав, що прийшов на 2 роки. Свою обіцянку виконав та подав у відставку за власним бажанням. Адже те, що я міг зробити на цій посаді, вже зробив. Так, як голосування не відбулось, я одразу написав повторну заяву про відставку сьогоднішньою датою», - розповів він.

Санниченко уточнив, що не розраховує на іншу державну посаду та планує присвятити себе родині.

«Зараз я не йду ні на жодні державні посади, ні в приватному секторі. Час вирішить», сказав Сенниченко.

Як повідомляв Укрінформ, під час пленарного засідання Верховної Ради 27 січня народним депутатам не вдалося звільнити Сенниченка з посади голови Фонду державного майна України.

Відповідне кадрове рішення підтримали 223 парламентарії за мінімально необхідних 226. Однак, згідно із заявами представників деяких фракцій, виявилося, що частина голосів не зарахувалася через технічні несправності системи для голосувань.

Читайте також: Рада планує звільнити голову Фонду держмайна

Переголосування питання щодо звільнення Сенниченка з посади голови Фонду держмайна є неможливим. Парламент може розглянути його лише після того, як чинний голова Фонду держмайна повторно подасть до ВР заяву про звільнення, а профільний комітет надасть щодо неї висновок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-