Міжнародна конференція європейських та арабських аудиторів пройде в Києві 17-19 травня

Міжнародна конференція європейських та арабських аудиторів пройде в Києві 17-19 травня

Укрінформ
VI Міжнародна спільна конференція Європейської організації вищих органів аудиту (EUROSAI) та Арабської організації вищих органів аудиту (ARABOSAI) пройде в Києві 17-19 травня цього року.

Постанову №6344 щодо проведення відповідної конференції Верховна Рада підтримала 296 голосами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, парламент підтримав проведення міжнародної спільної конференції EUROSAI та ARABOSAI в Києві з метою підвищення ролі та з огляду на суспільне значення незалежного державного зовнішнього фінансового контролю (аудиту), зважаючи на необхідність глобального реагування на загрозу зміни клімату, а також вироблення рекомендацій щодо удосконалення державної політики у сфері боротьби зі зміною клімату та її наслідками в Україні.

Кабінету Міністрів у місячний строк з дня ухвалення постанови доручено за участю Рахункової палати створити організаційний комітет, розробити та затвердити комплексний план заходів з підготовки та проведення у травні 2022 року цієї конференції, а також визначити в установленому порядку обсяги та джерела фінансування її проведення.

Читайте також: Mercedes-Benz проведе аудит Запорізького автозаводу

Очікується, що проведення міжнародної конференції в Україні сприятиме аналітичному забезпеченню євроінтеграційних процесів держави, підвищенню ролі та ефективності державного зовнішнього фінансового контролю (аудиту), забезпеченню законності у сфері публічних фінансів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-