«Зоря»-«Машпроєкт» переходить на спецрежим роботи через дорогий газ

«Зоря»-«Машпроєкт» переходить на спецрежим роботи через дорогий газ

Укрінформ
Миколаївське державне підприємство «Зоря»-«Машпроєкт» переходить на спеціальний режим роботи до кінця опалювального сезону через дорогий газ.

Про це передає Укрінформ із посиланням на сторінку підприємства у Фейсбуці.

«Виробничі підрозділи ДП «Зоря»-«Машпроєкт» тимчасово переходять на спеціальний режим роботи у холодний період року. Через високі ціни на газ підприємство не може забезпечити повноцінне опалення приміщень існуючою опалювальною системою і забезпечити необхідні мікрокліматичні умови у підрозділах», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тимчасово встановлюється внутрішньозмінний режим праці та відпочинку, який передбачає 15-хвилинні перерви для обігріву через кожні 45 хвилин роботи. У всіх виробничих підрозділах визначаються приміщення, де за допомогою додаткових електронагрівальних приладів будуть створені комфортні температурні умови для перепочинку працівників.

Перша партія електронагрівальних приладів, які відповідають вимогам пожежної безпеки, має надійти на підприємство вже у середу. До кінця тижня програму з облаштування місць обігріву має бути реалізовано.

На підприємстві також запевняють, що дана ситуація не вплине на виробничий план.

Читайте також: На ДП «Зоря»-«Машпроєкт» під час тривалих вихідних викрали дороговартісне обладнання

Як повідомлялося, на миколаївському державному підприємстві НВКГ «Зоря»-«Машпроєкт» під час більш як двотижневих вихідних для економії газу, з двох цехів викрали дороговартісне електронне обладнання, чим поставили під загрозу роботу заводу.

ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроєкт» - відомий у світі розробник і виробник газових турбін та газотурбінних установок морського і загальнопромислового застосування. Частка експорту у загальному обсязі поставок складає 90%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-