Нацбанк зареєстрував дві нові компанії

Нацбанк зареєстрував дві нові компанії

Укрінформ
Національний банк вніс ТОВ “ФК “Інкам” до Державного реєстру фінансових установ, а ТОВ “Іншуренс Адвайзорс” - до реєстру страхових та перестрахових брокерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

"Національний банк України вніс ТОВ “ФК “Інкам” до Державного реєстру фінансових установ. Також до Державного реєстру страхових та перестрахових брокерів унесено ТОВ “Іншуренс Адвайзорс”, - ідеться в повідомленні.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 14 січня 2022 року.

Крім того, ТОВ “ФК “Інкам” та ТОВ “Фаст-Фінанс” отримали ліцензії на надання послуг з факторингу, а ТОВ “ФК “Сіті Фінанс” – ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

У НБУ нагадали, що ТОВ “Фаст-Фінанс” внесене до Державного реєстру фінансових установ 17 листопада 2021 року та має ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Читайте також: НБУ застосував заходи впливу до трьох фінкомпаній

ТОВ “ФК “Сіті Фінанс” внесене до Державного реєстру фінансових установ 18 лютого 2015 року та має ліцензію на надання послуг з факторингу.

Як повідомляв Укрінформ, з липня 2020 року Нацбанк став регулятором ринку небанківських фінансових послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-