Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines тимчасово скасувала усі рейси

Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines тимчасово скасувала усі рейси

Укрінформ
Авіаперевізник Air Ocean Airlines скасував усі рейси щонайменше до 15 березня 2022 року.

Про це йдеться в оголошенні на сайті авіакомпанії, передає Укрінформ.

"У зв’язку з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються в цей час, авіакомпанія вимушена перенести виконання польотів із поновленням починаючи з 15 березня 2022 року", - підкреслюється у повідомленні.

Зазначається, що кошти за квитки повертатимуться пасажирам автоматично в повному обсязі на картку, з якої було здійснено оплату. Якщо пасажир придбав квиток у агента з продажу авіаційних перевезень, то необхідно звернутися за місцем його придбання для відшкодування вартості квитка. Також авіакомпанія пропонує зберегти право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка надасть знижку у розмірі 50% від вартості квитка.

Читайте також: Експерти назвали найбезпечніші авіакомпанії світу

За додатковою інформацією пропонують звертатися за номером телефону +380931775977.

Air Ocean Airlines – український авіаперевізник, що базується у міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни). Компанія здійснює як внутрішні регіональні, так і міжнародні авіаперевезення.

Флот авіакомпанії включає два пасажирські літаки Антонов Ан-148 вітчизняного виробництва.

23 жовтня 2021 року компанія отримала сертифікат експлуатанта, а 29 жовтня Державна авіаційна служба України видала їй ліцензію на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Читайте також: Авіаперевізникам відшкодували понад 60 мільйонів за повернення українців навесні 2020 року

Перший рейс реактивного літака Ан-148 авіакомпанії “Air Ocean Airlines” за маршрутом Київ – Миколаїв відбувся 30 жовтня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-