Уряд оприлюднив список членів наглядової ради Укрзалізниці

Уряд оприлюднив список членів наглядової ради Укрзалізниці

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив переможців конкурсу на посади членів наглядової ради акціонерного товариства “Українська залізниця”.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження від 29 грудня оприлюднено на Урядовому порталі.

“Обрати кандидатури переможців відбору на посади членів наглядової ради акціонерного товариства “Українська залізниця” Амеліна Анатолія Ігоровича, Долла Александера, Карновскі Якуба, Хафера Гепарда як незалежних членів та Лещенка Сергія Анатолійовича, Ломджарії Давіда, Москаленка Сергія Валерійовича як представників держави”, - йдеться у документі.

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня 2021 року закінчився строк дії контрактів чотирьох членів наглядової ради АТ «Укрзалізниця»: Шевкі Аджунера, Андреаса Матьє, Олега Журавльова та Сергія Лещенка. У Мінінфраструктури в той же день заявили, що відомство вже подало кандидатів на посади державних членів, їх призначення очікується найближчим часом.

Колишній народний депутат Борислав Береза 23 вересня оприлюднив у Фейсбуці проєкт рішення, згідно з яким Мінінфраструктури подало, зокрема, кандидатуру Сергія Лещенка на розгляд номінаційному комітету. Тоді Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що призначення Лещенка у наглядову раду АТ "Укрзалізниця" відбудеться після подання Міністерства інфраструктури та прийняття відповідного рішення урядом.

Міністерство економіки 29 вересня 2021 року оголосило конкурсний відбір кандидатів на чотири посади незалежних членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-