В Україні перевірять обленерго через відключення споживачів

В Україні перевірять обленерго через відключення споживачів

Укрінформ
Державна інспекція енергетичного нагляду перевірить діяльність операторів системи розподілу ("обленерго") через відключення споживачів від енергопостачання при проведенні планових ремонтів в опалювальний період.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики у Фейсбуці.

"Державна інспекція енергетичного нагляду за дорученням Міненерго проведе перевірки діяльності операторів системи розподілу на відповідність вимогам розділу V Кодексу системи розподілу. Зокрема, щодо тривалості відключень споживачів від електропостачання внаслідок планових ремонтів електроустановок та електричних мереж в опалювальний період", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що більшість операторів систем розподілу підтвердили зміну графіків планових ремонтів електромереж. Зокрема, у період з 29 грудня до 10 січня планові ремонти не проводитимуться, а також оператори зменшать їхню кількість в опалювальний сезон та забезпечуватимуть альтернативне електропостачання для споживачів. Зі свого боку, Міненерго вживає додаткових заходів щодо мінімізації планових ремонтів у осінньо-зимовий період.

Як повідомлялося, раніше Міністерство енергетики звернулося до НКРЕКП щодо перевірки порушень операторами систем розподілу графіків ремонтів в опалювальний період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-