Шмигаль доручив активізувати у 2022 році приватизацію та корпоратизацію держактивів

Шмигаль доручив активізувати у 2022 році приватизацію та корпоратизацію держактивів

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль поставив завдання Міністерству економіки активізувати наступного року реформи приватизації та корпоратизації державних активів.

Про це він сказав під час виступу на конференції «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави», повідомляє Укрінформ із посилання на Урядовий портал.

«Торік ми розпочали процес малої приватизації. Цього року була розблокована велика приватизація. Наступного ж року ми маємо намір активізувати цю реформу. Закликаю дипломатичні установи також сприяти залученню інвесторів до відкритих аукціонів», — сказав Шмигаль.

Глава уряду також зауважив, що для призначення наглядових рад в межах корпоратизації підприємств регулярно засідає комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств. За його словами, це свідчення того, що КМУ послідовно працює над впровадженням корпоративної реформи та сприяє залученню інвесторів в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, 21-22 грудня в Івано-Франківській області проходить щорічна конференція послів України під гаслом "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-