Шмигаль анонсував перші дві заявки за програмою «Інвестнянь» на $96 мільйонів

Шмигаль анонсував перші дві заявки за програмою «Інвестнянь» на $96 мільйонів

Укрінформ
Цього тижня будуть подані перші дві заявки на інвестиційні проєкти зі значними інвестиціями за програмою "Інвестнянь" на загальну суму $96 млн.

Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сказав, відкриваючи другий щорічний форум UkraineInvest "MAKE in UA" (Виробляй в Україні), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього тижня будуть подані перші дві заявки на інвестпроєкти. Загальна сума інвестицій за цими заявками - понад $96 млн", - зазначив Шмигаль.

За його словами, проєкти будуть реалізовані у сферах агропереробки та виробництва утеплювальних матеріалів, мінвати.

Загалом, зазначив Шмигаль, інвестори вже подали 27 пропозицій на $2 млрд.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві розпочав роботу другий щорічний форум UkraineInvest "MAKE in UA", метою якого є презентація основних економічних досягнень держави і програми залучення інвестицій у виробничий сектор економіки України.

Програма форуму складається з інтерактивних дискусійних панелей за участі близько 30 спікерів, серед яких представники влади, міжнародних організацій, ділової та інвестиційної спільноти України і світу. Ключові теми заходу цього року – презентація програми залучення інвестицій у виробництво "MAKE in UA" та розвиток бізнес-дипломатії у світі.

Форум проводиться у комбінованому форматі – «офлайн» та «онлайн» (за попередньою реєстрацією) із дотриманням карантинних обмежень, встановлених з метою запобігання поширенню на території України COVID-19. Форум заплановано до проведення із залученням більш ніж 5 тис. слухачів «онлайн» з понад 50 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-