На порталі «Дія.Бізнес» з’явиться аналітика стану українського бізнесу

На порталі «Дія.Бізнес» з’явиться аналітика стану українського бізнесу

Відео
Укрінформ
На порталі “Дія.Бізнес” у новому розділі з’явиться аналітика стану українського бізнесу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

“На порталі “Дія.Бізнес” доступний прототип нового розділу — “Аналітика стану українського бізнесу”. Інструмент передбачає збір відкритих даних стану українського бізнесу та представлення їх у зручному вигляді. Новий розділ забезпечить ухвалення ефективних рішень у секторі підприємництва”, - ідеться у повідомленні.

Цей інструмент буде корисним для активних і майбутніх підприємців, аналітичних центрів, проєктів міжнародної технічної допомоги, національних та міжнародних інвесторів, співробітників центральних та місцевих органів виконавчої влади, що формують політику у сфері розвитку малого і середнього підприємництва.

Крім того, сервіс стане корисним для створення програм підтримки підприємців урядом та міжнародними донорами, аналізу стану розвитку підприємництва в реальному часі, аналізу стану розвитку підприємництва в різних розрізах (секторальний, регіональний тощо)

Аналітика стану українського бізнесу є одним із проєктів учасників менторської програми для державних службовців зі створення проєктів на основі відкритих даних – Open Data Mastermind. Програма реалізується USAID/UK aid проєктом TAPAS спільно з Міністерством цифрової трансформації. Партнер програми – 1991 Open Data Incubator.

Вона втілена за підтримки програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (Програма USAID КЕУ), що підтримує стартапи і малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їх конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України і на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатися перевагами міжнародної торгівлі.

Як повідомляв Укрінформ, на порталі "Дія.Цифрова освіта" з’явилися три нові рамки цифрових компетентностей: для підприємців, держслужбовців та педагогічних і науково-педагогічних працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-