Держава отримала від приватизації ₴8,1 мільярда за два роки - Шмигаль

Держава отримала від приватизації ₴8,1 мільярда за два роки - Шмигаль

Укрінформ
Держава отримала від приватизації 8,1 млрд грн за 2020-2021 роки.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав, відкриваючи разом з Прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем українсько-хорватський бізнес-форум у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За 2020-2021 роки держава фактично отримала 8,1 млрд грн від приватизації. Якщо брати попередні, з 2012 по 2019 роки, то усього 6,5 млрд грн було отримано. Тобто, фактично це демонструє темп приватизаційних процесів. Я це називаю приватизаційною реформою”, - сказав Шмигаль.

За його словами, влада минулого року активізувала процес приватизації. Тобто, додав глава уряду, окрім малої приватизації, ведеться й велика приватизація. “Більшість українських бізнесменів знають, що є вдалі приклади сьогодні. Приватизація відбувається на відкритих аукціонах через інтернет. Неможливо домовлятися, неможливо якось корупційно стимулювати ці речі. Дійсно все дуже відкрито”, - наголосив він.

Прем’єр-міністр запросив міжнародних інвесторів, і особливо інвесторів з Хорватії, брати участь у процесах приватизації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-