МЗС презентувало економічний потенціал України в Омані

МЗС презентувало економічний потенціал України в Омані

Укрінформ
Заступник міністра закордонних справ України (CDTO) Дмитро Сенік презентував економічний потенціал України керівництву Торгово-промислової палати Оману.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті МЗС.

Візит української бізнес-місії до Султанату Оман, який розпочався 6 грудня, забезпечує Рада експортерів та інвесторів при МЗС України. До її складу увійшли представники сільськогосподарської, легкої та харчової промисловості.

Під час зустрічі з керівництвом Торгово-промислової палати Оману Сенік презентував економічний потенціал України, зокрема у сферах сільського господарства, інформаційних технологій, легкої та харчової промисловості. Урядовець детально розповів про практичні інструменти державної підтримки інвестицій, зокрема про положення закону «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями в Україні».

Український дипломат запросив оманський бізнес інвестувати в українську економіку.

Представники українського бізнесу презентували власну продукцію, наявні промислові потужності, передали оманським компаніям комерційні пропозиції про започаткування співпраці.

Під час візиту Сенік також провів окрему зустріч із головою ТПП Оману Редхою бін Джумою Ас-Салехомом, ключовою темою якої стало збільшення обсягів торгівлі та інвестицій. Заступник міністра також зустрівся з головою Державної адміністрації зі спеціальних та вільних економічних зон Оману Алі Масудом Аль-Сунайді та його заступником Ахмадом Хасаном Ад-Дібом. Сторони обговорили кроки задля активізації економічного співробітництва України та Оману.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-