В Україні будують аеропорти у 16 містах

В Україні будують аеропорти у 16 містах

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що в Україні наразі будуються аеропорти у 16 містах.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це він сказав під час звернення до Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

"Уперше за багато років новий національний авіаперевізник зможе літати в нові регональні аеропорти, які ми будуємо. Загалом наразі будуємо в 16 містах України", - наголосив Президент.

Він зазначив, що також буде збудовано новий аеропорт міжнародного значення на Закарпатті між Ужгородом та Мукачево й ще два цивільні аеропорти на сході України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі "Велике будівництво: Авіація. Туризм" заявив, що старт роботи національного авіаперевізника, будівництво і реконструкція аеропортів та відродження українського авіабудування є головними цілями влади на найближчі роки.

За словами міністра інфраструктури, на сході України планують збудувати один аеропорт поблизу Маріуполя і ще один - між Краматорськом та Слав'янськом. Будівництво взлітно-посадкової смуги нового аеропорту на Закарпатті розпочнеться у 2022 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-