«Заводу імені В.О. Малишева» призначили нового директора

«Заводу імені В.О. Малишева» призначили нового директора

Укрінформ
Новим директором державного підприємства «Завод імені В.О. Малишева», що входить до складу Укроборонпрому, призначено Олега Винника.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ДК «Укроборонпром».

«Нового очільника обрано номінаційним комітетом, представленого топ-керівництвом концерну, представниками посольств Франції і США, громадських антикорупційних організацій – НАКО та StateWatch, а також Мінстратегпрому», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що новобраний керівник Олег Винник у 2010 році був головою правління ЗАТ «Горлівський авторемонтний завод», а з лютого 2011 по грудень 2013 років вже очолював Дніпровський автобусний завод.

Також з червня 2015 по серпень 2016 років Винник виконував обов'язки голови правління ПрАТ «Запорізький електровозоремонтний завод» та АТ «Дніпроважмаш» упродовж другої половини 2018-го – першої половини 2019-го рр.

Завод імені В. О. Малишева — це державне підприємство, що спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Свого час мав назву Харківський завод транспортного машинобудування ім. В. О. Малишева (ЗТМ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-