Рада може розглянути законопроєкт про зміни до Податкового кодексу уже завтра — Корнієнко

Рада може розглянути законопроєкт про зміни до Податкового кодексу уже завтра — Корнієнко

Укрінформ
Верховна Рада може розглянути в другому читанні законопроєкт №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" у четвер, 18 листопада.

Про це перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко сказав на брифінгу в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вирішили, що більш логічно цей законопроєкт розглянути в четвер. Я думаю, що завтра він буде одним із перших у порядку денному", – сказав перший віцеспікер.

Він також припустив, що цей закон може бути ухвалений на завтрашньому засіданні.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила законопроєкт №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" в першому читанні 1 липня 2021 року.

Народні депутати у жовтні підтримали ініціативу щодо розгляду цього законопроєкту за особливою процедурою. Це означає, що кожна фракція та група може наполягати на розгляді п’яти поправок, а депутат - на розгляді однієї не врахованої комітетом поправки.

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики 12 жовтня схвалив фінальну версію законопроєкту №5600. Кількість поправок до другого читання проєкту закону після опрацювання комітетом зменшилася з понад 11 тисяч до 159-ти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-