Мотор Січ підписала угоду з турецькою Baykar Makina про постачання двигунів

Мотор Січ підписала угоду з турецькою Baykar Makina про постачання двигунів

Фото
Укрінформ
Українське АТ «Мотор Січ» та турецька компанія Baykar Makina підписали угоду про співпрацю, яка передбачає технічну специфікацію та постачання двигунів МС-500 для БПЛА.

Підписання відбулося в рамках виставки SAHA Expo, яка відбувається в Стамбулі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З радістю відзначаю, що ми знову підписуємо угоду з українською компанією – з «Мотор Січ», яка стосується двигунів для платформи Akıncı. Двигуни будуть встановлені на безпілотниках. І ми плануємо, що ці БПЛА піднімуться в повітря вже в наступному році», - сказав перед підписанням технічний директор Baykar Makina Халюк Байрактар.

У АТ "Мотор Січ" схвально говорять про українсько-турецьку співпрацю.

«Ми вітаємо підписання цієї угоди з нашою компанією, так само як підписання угоди з ДП «Івченко-Прогрес» раніше... Зі свого боку запевняємо керівництво Baykar Makina, що продукція буде виготовлена та надійде вчасно, відповідно до термінів, які ми визначили», - запевнив директор з маркетингу та торгівлі АТ «Мотор Січ» Павло Касай.

Компанія Baykar Makina планує ставити на свої БПЛА Akıncı різні двигуни українського виробництва в залежності від потреб та задач, які будуть виконувати безпілотники.

Як повідомляв Укрінформ, вчора українське ДП «Івченко-прогрес» та турецька компанія Baykar Makina підписали угоду про співпрацю, яка передбачає постачання двигунів вироблених в Україні для безпілотних літаків, вироблених в Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-