Нафтогаз постачає газ понад 7,2 тисячі бюджетним установам

Нафтогаз постачає газ понад 7,2 тисячі бюджетним установам

Укрінформ
Група "Нафтогаз" на правах "постачальника останньої надії" (ПОН) надає газ понад 7,2 тис. бюджетним установам. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в компанії.

Зазначається, що станом на 3 листопада 2021 року до Нафтогазу для укладання договорів на постачання палива звернулось 6 668 бюджетних установ — це близько 87% від загальної кількості бюджетних організацій з індивідуальними системами опалення, які напряму закуповують паливо для своїх потреб.

"Поки закінчується процес оформлення документів, за рішенням КМУ впродовж жовтня-листопада бюджетні організації отримують газ за механізмом «постачальника останньої надії» (ПОН). Вже понад 7 200 установ скористалися цією можливістю та отримують паливо від Нафтогазу для власних потреб", - повідомили у Нафтогазі.

Зауважується, що у 4 областях (Донецькій, Запорізькій, Черкаській, Тернопільській) та у Києві вже всі бюджетні організації подали документи на укладання договорів з Нафтогазом.

Найгірша ситуація спостерігається у 5 областях, де документи на укладання договорів подало менш ніж 80% установ. Йдеться про Вінницьку (60,5%), Волинську (60,7%), Закарпатську (74,5%), Львівську (73,8%) та Чернігівську (79%) області.

Читайте також: Близько 27% бюджетних організацій підписали договори з Нафтогазом – Чернишов

Як повідомлялося, НАК «Нафтогаз України» у жовтні-листопаді забезпечуватиме газом бюджетні та комунальні установи в форматі «постачальника останньої надії» (ПОН) та завершить підписання середньострокових контрактів з такими споживачами до грудня.

Нафтогаз зафіксував ціну "блакитного палива" на опалювальний сезон для населення (7,96 грн за кубометр без транспортування) та бюджетних організацій (13,7 грн за кубометр без ПДВ та транспортування).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-