Податкова заявляє, що обшуки силовиків проводяться за її власним бажанням

Податкова заявляє, що обшуки силовиків проводяться за її власним бажанням

Укрінформ
Слідчі дії в податковій службі проводяться за обставинами, виявленими і переданими до правоохоронних органів самою Державною податковою службою України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПС.

"Сьогодні, 3 листопада 2021 року, в Державній податковій службі України проводяться слідчі процесуальні дії. За інформацією, наданою правоохоронними органами, підставою для таких дій стала кримінальна справа щодо порушень вимог податкового законодавства низкою підприємств Полтавської області", - йдеться в повідомленні.

Державною податковою службою України ще у грудні 2020 року та у січні 2021 року проводилась власна перевірка ГУ ДПС у Полтавській області з питань відпрацювання ризикових субʼєктів господарської діяльності, в тому числі і по підприємствах, що є фігурантами в матеріалах згаданої кримінальної справи.

Читайте також: ДФС розслідує дев'ять справ за результатами 40 обшуків у Києві

За результатами перевірки було виявлено низку порушень службової дисципліни представниками ГУ ДПС у Полтавській області, у звʼязку з чим до службових осіб були застосовані заходи дисциплінарного впливу.

Читайте також: До контрабандистів зі списку РНБО прийшли з обшуками

Стосовно обставин, які були виявлені під час вказаної перевірки, що ймовірно містили ознаки кримінальних правопорушень, інформація була передана Державною податковою службою України до правоохоронних органів (Державного бюро розслідувань).

Фото: ДПС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-