У справі «податкових скруток» проводять обшуки у ДПС та вдома у чиновників

У справі «податкових скруток» проводять обшуки у ДПС та вдома у чиновників

Фото
Укрінформ
Обшуки в центральному апараті Державної податкової служби та обласних управліннях відомства проводять працівники Національного антикорупційного бюро і Служби безпеки . 

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба НАБУ.

“НАБУ, САП спільно з СБУ здійснюють обшуки в приміщеннях центрального апарату Державної податкової служби України, ДПС у Полтавській області, за місцем проживання посадових осіб органів податкової служби та ряду фізичних осіб у Києві, а також Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі дії проходять у ході розслідування справи стосовно так званих податкових «скруток», яке розпочато за власними напрацюваннями детективів, публікаціями у ЗМІ та інформацією, зазначеною у звіті Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування фактів можливих корупційних дій посадових осіб органів державної влади, що призвело до значних втрат держбюджету.

Читайте також: Податковий кодекс: чому бізнесу не подобаються ймовірні зміни

Справа розслідується за ч. 2 ст. 364 ККУ(зловживання владою або службовим становищем).

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДПС, слідчі дії в податковій службі проводяться за обставинами, виявленими і переданими до правоохоронних органів самою Державною податковою службою України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-