На Львівщині та Волині страйкують міжнародні вантажні перевізники

На Львівщині та Волині страйкують міжнародні вантажні перевізники

Відео
Укрінформ
Міжнародні автомобільні перевізники організували попереджувальну акцію протесту на об’їзній дорозі Львова та на Волині – трасою Луцьк - Ягодин, вимагаючи від влади врятувати галузь автомобільних вантажних перевезень.

Про це повідомили на сторінці ГО «Міжнародні автомобільні перевізники України» у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«У п'ятницю, 29 жовтня 2021 року, ГО «Міжнародні автомобільні перевізники України» та ГО «Перевізники західного регіону» провели масштабну попереджувальну акцію у Львівській і Волинській областях, вимагаючи від влади врятувати галузь автомобільних вантажних перевезень», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, міжнародні вантажні перевізники вимагають: вирішити проблему з постійною відсутністю дозволів на міжнародні перевезення; викорінити корупцію в Державній службі України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека); вирішити проблеми з чергами на кордонах, а також не приймати жодних рішень стосовно процесу міжнародних вантажних автомобільних перевезень без узгодження з перевізниками (закриття кордонів, перенесення ПВД, змін процедури отримання дозволів) і розробити план заходів для лібералізації транзитних перевезень через територію Польщі.

Читайте також: Укрзалізниця підвищує тарифи на вантажні перевезення

Акція пройшла в формі автопробігу і зібрала десятки фур як на Волині, так і на Львівщині. Великогабаритні вантажні машини, які рухалися колоною спричинили чималі незручності автомобілістам, які їхали в цей час трасою Луцьк-Ягодин та об’їзною Львова.

Організатори зазначають, що якщо державна влада не прислухається до їх вимог, вони розгорнуть страйки на прикордонних пунктах пропуску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-