Кабмін звільнив заступника міністра енергетики

Кабмін звільнив заступника міністра енергетики

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив заступника міністра енергетики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгена Владімірова.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук написав у Телеграмі.

"Звільнено Владімірова Євгена Олександровича з посади заступника Міністра енергетики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації", - написав Мельничук.

Він додав, що Кабмін також звільнив з посади заступника голови Державної інспекції енергетичного нагляду Сергія Ткача та Володимира Богданця - з посади заступника генерального директора Державного концерну “Ядерне паливо”.

Крім того, парламентарій повідомив, що Кабмін призначив заступником голови Державної інспекції енергетичного нагляду Анатолія Замулка; заступниками голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації - Володимира Трофименка, Володимира Тригубова, Віктора Жору.

Читайте також: Кабмін знизив ціну на газ для побутових клієнтів ПОН

Також Кабмін призначив Андрія Богдановича заступником голови Державної екологічної інспекції з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Як повідомлялося, Кабмін призначив Євгена Владімірова заступником міністра енергетики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації у листопаді минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-