Нафта дешевшає на тлі падіння цін на вугілля і газ

Нафта дешевшає на тлі падіння цін на вугілля і газ

Укрінформ
Ціни на нафту знизилися в п'ятницю, 22 жовтня, на тлі падіння цін на вугілля і газ та прогнозу більш м'якої зими в США.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість грудневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $ 84,26 за барель, що на $ 0,35 (0,41%) нижче від ціни на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на грудень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX знизилася на $ 0,26 (0,32%) - до $ 82,24 за барель. Попередні торги за стандартами завершилися на рівні $ 84,61і $ 82,5 відповідно.

«Ціни на сиру нафту зазнали корекції в рамках розпродажу сировинних товарів на тлі побоювань відновилися з приводу коронавірусу і прогнозу більш м'якої зими в Сполучених Штатах», - сказав Равіндра Рао, віце-президент з сировинних товарів Kotak Securities.

Читайте також: Нафта помірно дешевшає після підйому напередодні

Згідно з прогнозом Національного управління океанічних і атмосферних досліджень, зимова погода на більшій частині території США буде теплішою, ніж в середньому.

На початку тижня ринок досяг багаторічних максимумів через побоювання з приводу нестачі вугілля і газу в Китаї, Індії та Європі. Це спровокувало перехід на дизельне паливо і мазут для вироблення електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-