Фонд держмайна продає Електронмаш за стартовою ціною 66,7 мільйона гривень

Фонд держмайна продає Електронмаш за стартовою ціною 66,7 мільйона гривень

Укрінформ
Фонд державного майна виставляє на продаж майновий комплекс столичного ДП «Електронмаш» за стартовою ціною у 66,7 млн грн; торги призначені на 12 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

"12 листопада відбудеться аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства "Електронмаш", - йдеться в повідомленні.

Загальна площа об’єкта – більше 100 тис. квадратних метрів. До складу об’єкта приватизації входять 37 одиниць нерухомого майна, 3 земельні ділянки та 7 об’єктів, переданих у оренду.

Основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є виробництво комп’ютерів і периферійного устаткування, у тому числі експортної продукції: електродвигунів, генераторів і трансформаторів. Станом на 30 червня 2021 року працювало 139 осіб.

Стартова ціна приватизаційного об’єкта – 66 741 200,00 грн. Заявки на участь в електронному аукціоні з умовами приймають до 11 листопада.

Читайте також: Депутатка: ВС визнав незаконним продаж 5 будівель заводу «Більшовик». Все інше – маніпуляції

повідомляв Укрінформ, Фонд державного майна планує провести аукціон з приватизації АТ «Перший київський машинобудівний завод» (колишній «Більшовик») 27 жовтня; стартова ціна - 1,39 млрд грн.

29 жовтня має відбутися аукціон з приватизації українського титанового гіганта — АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» (ОГХК) зі стартовою ціною 3,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-