Ковальовський спиртзавод приватизували за понад 23 мільйони

Ковальовський спиртзавод приватизували за понад 23 мільйони

Укрінформ
Фонд державного майна 11 жовтня продав на аукціоні Ковальовське місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» за 23,2 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ. 

"11 жовтня відбувся онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Ковальовського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт». На участь в аукціоні зареєструвалися троє учасників, які в ході прозорих та конкурентних торгів збільшили ціну майже вдвічі від стартової – з 14 812 449,7 грн до 23 200 333 грн", - ідеться в повідомленні.

Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації Ковальовського МПД вважатиметься офіційно завершеним.

Читайте також: Новоборовицький спиртзавод продали на аукціоні за 60 мільйонів

Після цього новий власник отримає: 33 об'єкти нерухомого майна, будівлі загальною площею майже 8,3 тис. кв. метрів з обладнанням та усіма комунікаціями, транспортні засоби і належне устаткування.

Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств спиртової галузі. Загалом на приватизацію держава виставить 41 місце провадження діяльності, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів концерну «Укрспирт».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-