Новоборовицький спиртзавод продали на аукціоні за 60 мільйонів

Новоборовицький спиртзавод продали на аукціоні за 60 мільйонів

Укрінформ
Новоборовицьке місце провадження діяльності (МПД) та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що на Чернігівщині, продано на онлайн-аукціоні за 60,01 млн грн; стартова ціна зросла більш як утричі.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Фонду державного майна.

Аукціон відбувся 1 жовтня, зауважили у Фонді. За об'єкт приватизації, який розташований за 80 км від Чернігова, на відкритих торгах змагалися троє учасників, які підвищили вартість активу більш як утричі від стартової ціни – з 19 млн грн до понад 60 млн грн.

Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації Новоборовицького МПД вважатиметься офіційно завершеним.

Читайте також: Фонд держмайна цьогоріч провів понад 1500 аукціонів

Після цього новий власник отримає, зокрема, 32 об’єкти нерухомого майна, 14 транспортних засобів та 431 одиницю устаткування.

Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств ДП «Укрспирт». Загалом на приватизацію держава виставить 41 місце провадження діяльності, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів концерну «Укрспирт».

Фото: Фонд Держмайна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-