Нацбанк вніс 5 компаній до Державного реєстру фінустанов

Нацбанк вніс 5 компаній до Державного реєстру фінустанов

Укрінформ
Національний банк вніс п’ять компаній до Державного реєстру фінансових установ та зареєстрував ще вісім колекторських компаній.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

Національний банк України вніс до Державного реєстру фінансових установ п'ять фінансових компаній – ТОВ "ФК "Стармій", ТОВ "ФК "24/7", ТОВ "ФК "Мідл", ТОВ "ФК "Гоал" та ТОВ "ФК "Сато". Також ТОВ "ФК "Стармій", ТОВ "ФК "24/7", ТОВ "ФК "Мідл", ТОВ "ФК "Гоал" та ТОВ "ФК "Сато" отримали по три ліцензії на надання фінансових послуг – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг факторингу.

Крім того, ТОВ "ФК "Пінг-Понг" отримало три ліцензії на надання фінансових послуг – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг факторингу.

Також повідомляється, що триває реєстрація колекторських компаній. Ще вісім юридичних осіб пройшли реєстрацію в Національному банку та набули статусу колекторських компаній: ТОВ "Кредит борг солюшенз", ТОВ "Тамга Кепітал", ТОВ "Колекторська компанія УА", ТОВ "Профікол", ТОВ "ФК "Довіра та гарантія", ТОВ "Кредит нет", ТОВ "Колекторська компанія "Ліквід", ТОВ "Цикл Фінанс".

Читайте також: Одна страхова компанія відмовилася від ліцензій – НБУ

Такі рішення комітет НБУ з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 24 вересня 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, з липня 2020 року Національний банк став регулятором ринку небанківських фінансових послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-