У МЗС запросили кувейтських інвесторів вкладати гроші в Україну

У МЗС запросили кувейтських інвесторів вкладати гроші в Україну

Укрінформ
Заступник міністра закордонних справ Дмитро Сенік запросив кувейтських інвесторів вкладати гроші в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС України.

Як ідеться в повідомленні, 28 вересня Сенік взяв участь в українсько-кувейтському інвестиційному форумі «Урядова підтримка інвестицій в Україні».

Заступник глави МЗС позитивно оцінив зростаючий інтерес з боку Кувейту та інших держав Затоки до інвестування в Україну, розповів про перспективні галузі для інвестицій та запровадження конкретних інструментів державної підтримки для інвесторів.

Сенік також наголосив, що сприяння розвитку двостороннього та багатостороннього торговельного та інвестиційного співробітництва є одним з пріоритетних завдань МЗС.

Читайте також: У Кувейті презентували туристичний гід України арабською мовою

Зазначається, що у рамках форуму представники UkraineInvest Сергій Цівкач та Фонду державного майна України Тарас Єлейко ознайомили учасників із Законом України «Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями в Україні» та представили інвестиційні проєкти в Україні у галузі видобувної промисловості, нерухомості, відновлюваних джерел енергії, сільського господарства, інформаційних технологій тощо.

«Українсько-кувейтський інвестиційний форум «Урядова підтримка інвестицій в Україні» відбувся 28 вересня у м. Ель-Кувейт у форматі онлайн-семінару для кувейтських інвестиційних установ, компаній та приватних інвесторів», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Україна та Кувейт відновили пряме авіасполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-