ФДМУ виставив на продаж Бучацький мальтозний завод

ФДМУ виставив на продаж Бучацький мальтозний завод

Укрінформ
Онлайн-аукціон із продажу Бучацького мальтозного заводу запланований на 18 жовтня, стартова ціна підприємства - 34,7 млн грн. 

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Фонду державного майна у Фейсбуці.

"Бучацький мальтозний завод (Тернопільська область) – один із перших об'єктів концерну «Укрспирт», який виставлено на приватизаційний аукціон", - ідеться у повідомленні.

Зазначено, що підприємство спеціалізується на переробці крохмалевмісної речовини, виробництві та ректифікації спирту. Крім цього, завод може виготовляти соки та інші безалкогольні напої, але після 10 років простою він не в змозі конкурувати з сучасними підприємствами.

У Фонді додали, що підприємство відновило роботу лише наприкінці минулого року, але "застаріле обладнання потребує модернізації, а весь об'єкт – залучення додаткових інвестицій".

Серед умов приватизації – збереження профільної діяльності Бучацького мальтозного заводу щонайменше протягом 4 років після зміни власника, зауважили в пресслужбі.

Читайте також: Проти ФДМУ порушені чотири справи за «дешевий» продаж готелю «Дніпро»

Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств ДП «Укрспирт». Загалом на приватизацію держава виставить 41 місце провадження діяльності, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів концерну «Укрспирт».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-