Проти ФДМУ порушені чотири справи за «дешевий» продаж готелю «Дніпро»

Проти ФДМУ порушені чотири справи за «дешевий» продаж готелю «Дніпро»

Укрінформ
У Фонді державного майна скаржаться на роботу правоохоронних органів, які заводять кримінальні справи, при цьому як правило, керуючись фіктивними приводами, одним із яких є продаж готелю "Дніпро" за нібито заниженою ціною.

Про це в ході VII форуму «Диригенти змін» сказав голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На мене й моїх співробітників вже заведена певна кількість кримінальних справ, тільки 4 за те що ми начебто задешево продали готель Дніпро",- сказав Сенниченко. 

Він поскаржився, що правоохоронні органи часто використовують фіктивні приводи. 

«Приміром, є кримінальні справи за те, що не виплачені дивіденди підприємствам, які знаходились в управлінні Фонду держмайна у 2018 році, хоча я з командою приєднались до Фонду на початку 2020 року», - наводить приклади Сенниченко.

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня 2020 року відбувся аукціон з продажу ПрАТ "Готель "Дніпро". Переможцем аукціону стала компанія ТОВ "Смартленд", яка придбає готель за 1,1 млрд гривень.

Читайте також: Понад 1,1 мільярда від приватизації готелю "Дніпро" надійшли до бюджету

Антимонопольний комітет України (АМКУ) 10 вересня 2020 року надав дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю "Смартленд" на придбання акцій приватного акціонерного товариства "Готель "Дніпро".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-