Уряду пропонують врегулювати обрання членів Комісії з азартних ігор

Уряду пропонують врегулювати обрання членів Комісії з азартних ігор

Відео
Укрінформ
Національне агентство з питань державної служби внесло на розгляд Кабінету Міністрів проєкт постанови щодо врегулювання питання обрання членів Комісії із регулювання азартних ігор і лотерей.

Про це міністр Кабміну Олег Немчінов сказав у щотижневому огляді у сфері реформи державного управління, оприлюдненому на Ютубі, повідомляє Укрінформ.

“Національне агентство з питань державної служби внесло на розгляд Кабінету Міністрів України проєкт постанови щодо врегулювання питання обрання членів Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Нагадаю, що тільки ці державні службовці категорії А, обрання яким не врегульовано спеціальним законом, не пройшли зараз переобрання після відновлення конкурсної процедури, оскільки, на жаль, у законодавстві є суперечність щодо механізму такого обрання”, - сказав Немчінов.

За його словами, це питання уряд має розглянути на своєму засіданні.

Немчінов також звернув увагу на те, що низка важливих урядових законопроєктів, зокрема, “Про адміністративну процедуру”, “Про зміни до закону про Кабінет Міністрів України”, “Про позбавлення Кабінету Міністрів України невластивих повноважень" не потрапили у сесійну залу Верховної Ради. “На жаль, у силу багатьох обставин поки що народні депутати не розглянули ці проєкти. Отже, чекаємо після поновлення засідань Ради на розгляд наших законопроєктів”, - додав міністр.

Читайте також: Хабар у $90 тисяч: за члена комісії з азартних ігор внесли п’ять мільйонів застави

Як повідомляє Укрінформ, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує державне регулювання діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор та лотерей, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-