Кабмін узяв на себе повноваження наглядової ради Нафтогазу

Кабмін узяв на себе повноваження наглядової ради Нафтогазу

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив трьох представників держави у наглядовій раді НАК "Нафтогаз України" і взяв на себе повноваження наглядової ради.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні уряду 27 вересня, повідомила представниця держави у наглядовій раді Нафтогазу Юлія Ковалів у Фейсбуці.

"Повноваження всіх членів наглядової ради припинені, тож акціонер (Кабінет Міністрів України) та нове керівництво будуть приймати всі важливі для компанії рішення", - написала Ковалів.

Вона висловила сподівання, що Нафтогаз і надалі буде рухатися в напрямку побудови успішної нафтогазової компанії, яка управляється за принципами Організації економічного співробітництва та розвитку.

Читайте також: Наглядова рада проти Вітренка: як розвивався конфлікт у Нафтогазі

Після 21 вересня у наглядовій раді Нафтогазу залишалося 3 представника держави: Юлія Ковалів, Наталія Бойко та Юлія Свириденко.

Читайте також: Нафтогазу вистачає коштів для планової діяльності - Шмигаль

Як повідомлялося, 7 вересня, у ЗМІ з'явилися повідомлення, що три незалежних члена наглядової ради Нафтогазу вирішили скласти повноваження. 8 вересня Кабінет Міністрів підтвердив, що отримав заяви від трьох незалежних членів наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" про складання повноважень. Прем'єр-міністр Деніс Шмигаль доручив Першому віцепрем’єр-міністру – міністру економіки Олексію Любченку у тижневий термін забезпечити оголошення конкурсу на відбір 4-ох незалежних членів наглядової ради НАК "Нафтогаз України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-