Закінчився строк повноважень чотирьох членів наглядової ради Укрзалізниці

Закінчився строк повноважень чотирьох членів наглядової ради Укрзалізниці

Укрінформ
Строк дії контрактів чотирьох членів наглядової ради АТ «Укрзалізниця» закінчився 21 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що закінчився строк дії контрактів голови наглядової ради незалежного члена Шевкі Аджунера (повноваження з липня 2018 року), ​незалежного члена Андреаса Матьє (повноваження з червня 2018 року), представника держави Олега Журавльова (повноваження з грудня 2019 року), представника держави Сергія Лещенка (повноваження з грудня 2019 року).

У червні 2021 року з метою забезпечення повноцінного відбору голови правління Укрзалізниці уряд за ініціативою Мінінфраструктури подовжив дію контрактів всіх чотирьох членів наглядової на 3 місяці — до 19 вересня 2021 року. До призначення нових державних і незалежних членів діючим членом наглядової ради залишається Адомас Азуолас Аудіцкас, строк дії контракту якого завершується у червні 2022 року.

Читайте також: Укрзалізниця оголосила конкурс на посаду голови правління

Міністерство інфраструктури вже подало кандидатів на посади державних членів наглядової ради компанії, їх призначення очікується найближчим часом. Також вже обрано рекрутингову компанію, яка проводитиме попередній відбір та оцінку незалежних членів наглядової ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-